began
Ton Carrera Busquets ∑ 2011

Des de 1984 Vèrtex ha creat programes i serveis per als seus clients per ajudar-los a controlar i garantir la qualitat dels seus productes.
El departament d'I + D de Vèrtex analitza les necessitats del mercat en cada moment i desenvolupa nous sistemes, oferint solucions originals i flexibles perquè puguin adaptar-se a les necessitats de cada empresa.
Gràcies a una contínua avaluació del producte que fabriquem, i la gran quantitat de sistemes implantats, som capaços de seguir oferint nous programes amb la millor qualitat i a preus immillorables.
Quan la seva companyia adquireix un producte V√®rtex, tamb√© rebr√† la soluci√≥ a una necessitat actual, aix√≠ com la garantia de disposar en el futur del sistema de control de qualitat m√©s avan√ßat mitjan√ßant el contracte de manteniment que oferim per tenir les √ļltimes versions dels programes gratis .
Això garanteix que els sistemes de garantia de qualitat i el control estiguin sempre actualitzats.


V√®rtex col¬∑labora amb els seus clients per elaborar i depurar els seus programes tant com sigui possible, oferint sempre les millors prestacions amb la major facilitat d'√ļs.
V√®rtex √©s un membre actiu de la A.E.C.C. (Associaci√≥ Espanyola per a la Qualitat) i col ¬∑ labora amb ell en congressos i fires, tant nacionals com europees, per tal d'estar al dia amb les √ļltimes tend√®ncies i demandes del m√≥n del control de qualitat.
Tots els programes de vèrtex estan subjectes a les normes internacionals ISO 9000 per tal de ser compatible amb totes les normes internacionals, normes personalitzades QS-9000 per al sector de l'automatització per a Ford, Renault, General Motors i el grup PSA ...
Més de 600 instal·lacions en tots els sectors actuen com una garantia que fa confiar en el nostre excel·lent producte i el nostre servei impecable durant un llarg període de temps.


Tots els drets són reservats
Vèrtex ©